SUOMEN RAKENNUSTERVEYSPALVELUT

Toimimme koko Suomen alueella

Valtakunnallinen palvelunumero 0201 55 66 10

Tavarantarkastus – HTT

Tavarantarkastus on tavaran tai palvelun tekninen tarkastus. Tarkastustoimeksianto voi koskea esimerkiksi omakotitalon kosteusvaurion selvittämistä, metsäkoneen arvonmääritystä, taloyhtiön ikkunalasien asennusta tai kangaserän soveltuvuutta tuotantokäyttöön.

Tavarantarkastuksen voi tilata kuluttaja, yritys tai viranomainen. Tarkastuspyyntö tulee tehdä suoraan HTT-tarkastajalle. Kullekin HTT-tarkastajalle on määritelty hyväksymisryhmät ja erityisala, jolla hän saa ammattitaitonsa puitteissa toimia.

Tavarantarkastuksia suoritetaan yleensä, kun eri osapuolien näkemykset jonkin asian tai työsuorituksen laadusta ja halutaan puolueeton asiantuntijanäkemys. Tavarantarkastuksesta kirjoitetaan tavarantarkastuskertomus, joka on tekninen asiantuntijalausunto. Tavarantarkastaja ei ota kantaa osapuolien vastuukysymyksiin, vaan suorittaa ainoastaan teknisen tarkastuksen.

Lisää tietoa tavarantarkastuksesta löydät alla olevista linkeistä. Voit myös ottaa minuun suoraan yhteyttä, niin autan sinua parhaan ammattitaitoni mukaan. Yhteydenotto tapahtuu helpoiten alla olevista yhteydenottopainikkeista.

Miika Natunen
Toimitusjohtaja
RI, HTT, RTA, RFS (v+), KVKS (v)

Jätä soittopyyntö

Ota yhteyttä Miikaan