SUOMEN RAKENNUSTERVEYSPALVELUT

Toimimme koko Suomen alueella

Valtakunnallinen palvelunumero 0201 55 66 10

Keskuskauppakamari

Keskuskauppakamari liittyy tavarantarkastustoimintaan siten, että sen alaisuudessa toimii tavarantarkastajia valvova ja ohjaava tavarantarkastajalautakunta.

Yleisesti Keskuskauppakamari työskentelee yhdessä yritysten kanssa elinvoimaisen Suomen puolesta. Keskuskauppakamari ja 19 alueellista kauppakamaria kattavat koko Suomen, kaikki toimialat ja yrittämisen muodot. Se kokoaa 20000 yritystä ja liike-elämän vaikuttajaa maamme laajuudelta – pienistä ja keskisuurista yrityksistä isoihin pörssiyhtiöihin. Kauppakamarien jäsenyritykset muodostavat 50 prosenttia Suomen bruttokansantuotteesta ja 40 prosenttia työpaikoista.

”Olemassaolomme tarkoitus on vaikuttaminen yritysten puolesta. Varmistamme, että yritysten ääni kuuluu, kun tärkeitä yhteiskunnallisia päätöksiä tehdään. Autamme avaamaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia niin paikallisesti, kansallisesti kuin kansainvälisesti. Yritykset saavat meiltä neuvontaa, palveluita ja koulutusta. Liity ainutlaatuiseen organisaatioon, jonka ääni kuuluu!”

Risto E. J. Penttilä, Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja

Miika Natunen
Toimitusjohtaja
RI, HTT, RTA, RFS (V+), KVKS (V)

Jätä soittopyyntö

Ota yhteyttä Miikaan

Lue lisää Keskuskauppakamarin toiminnasta:

http://kauppakamari.fi/asiantuntemus/