SUOMEN RAKENNUSTERVEYSPALVELUT

Toimimme koko Suomen alueella

Valtakunnallinen palvelunumero 0201 55 66 10

Hometalopuhelin

Asianajotoimisto Teräskulman valtakunnallinen hometalopuhelin palvelee luottamuksella kaikissa asumiseen ja rakentamiseen liittyvissä riita-asioissa ma–pe klo 8–16.

Hometalopuhelimen lakimiehet auttavat silloin, kun unelma uudesta kodista muuttuu painajaiseksi. Mitä tehdä, kun hyväkuntoisena ostettu asunto osoittautuukin hometaloksi? Asunto- ja kiinteistökaupan virhetilanteisiin erikoistuneet lakimiehet kertovat, kuinka tilanteesta selvitään ja miten ostajan kannattaa menetellä. Koska hometalo-ongelmat ovat raskaita molemmille osapuolille, he avustavat myös myyjiä, jotka ovat saaneet reklamaation ostajalta.

Hometalopuhelin palvelee myös rakennusprosessiin liittyvissä erimielisyyksissä. Jos esimerkiksi kattoremontin tai ikkunaremontin toteutus ei ole vastannut sovittua, hometalopuhelimen lakimies neuvoo tilaajaa oikeudesta hinnanalennukseen tai vahingonkorvaukseen. He neuvovat myös rakennusliikkeitä tilanteissa, joissa kysymys on esimerkiksi urakoitsijan vastuusta tilaajalle tai urakoitsijoiden välisestä vastuun jakautumisesta.

Jos et pysty soittamaan palveluaikana, voit lähettää yhteydenottopyynnön sähköpostilla osoitteeseen hometalopuhelin@teraskulma.com tai tekstiviestillä numeroon 0400 198 891. Kerro viestissä nimesi ja puhelinnumerosi sekä milloin toivot yhteydenottoa. Maksuttoman puhelinneuvottelun ajankohdaksi voi sopia myös illan tai viikonlopun.

Hometalopuhelin

Soita 0400 198 891

Hometalopuhelimen neuvonta on maksutonta.

www.teraskulma.com

Takaisin