SUOMEN RAKENNUSTERVEYSPALVELUT

Toimimme koko Suomen alueella

Valtakunnallinen palvelunumero 0201 55 66 10

Asiantuntija riitatapaukseen

Puolueeton asiantuntija riitatapaukseen tarvitaan silloin, kun tutkimustiedon tai lausunnon on oltava objektiivinen. Puolueetonta tietoa tarvitaan esimerkiksi sovittelu- ja oikeusprosesseissa. Näihin prosesseihin yleisimmin johtavat kiinteistöstä aikaisemmin saadut puutteelliset tiedot tai tutkimukset. Asiantuntijalausunto saatetaan myös tarvita jo tuotetun tutkimuksen tai tiedon uudelleen arvioimiseksi.

Objektiivisilla tutkimuksilla ja selvityksillä varmistetaan, että eri osapuolien intressit kiinteistön kohtaan eivät vaikuta tuloksiin. Tutkimuksissa on tärkeää, että se on läpinäkyvää sekä se, että tutkimukset noudattavat tarkasti annettuja ohjeistuksia sekä dokumentointi on selkeää. Lopputuloksen on oltava yksioikoinen sekä kaikkien osapuolten ymmärrettävissä.

Henkilöstöllämme on vuosien kokemus asiantuntijatehtävistä erilaisissa kiinteistöjä koskevissa riitatapauksissa. Asiantuntijamme ovat olleet tärkeä osa näiden riitatilanteiden ratkaisua. Riidat eivät ratkea ilman luotettavaa ja puolueetonta tietoa. Niin kauan, kun osapuolilla ei ole yhdensuuntaista näkemystä riidan alaisesta kokonaisuudesta, on mahdotonta saavuttaa sovintoa.

Palvelemme asiakkaitamme kaikissa kiinteistöihin ja rakentamiseen liittyvissä riitatilanteissa. Palvelumme kattavat niin kiinteistö- ja asuntokauppoja koskevat riitatapaukset kuin urakkariitatapaukset. Toimimme myös puolueettomana asiantuntijana takuutarkastuksissa sekä kymmenvuotisvastuu tarkastuksissa. Puolueettoman asiantuntijan käyttäminen voi parhaillaan jopa estää riitautumisen, kun molemmat osapuolet saavat tarvitsemansa luotettavan tiedon, jonka perusteella voidaan etsiä ratkaisu ongelmaan.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja olet askeleen lähempänä riitatilanteen ratkaisua.

Miika Natunen
Toimitusjohtaja
RI, HTT, RTA, RFS (V+), KVKS (V)

Jätä soittopyyntö

Ota yhteyttä Miikaan

Hometalopuhelin

Asianajotoimisto Teräskulman valtakunnallinen hometalopuhelin palvelee luottamuksella kaikissa asumiseen ja rakentamiseen liittyvissä riita-asioissa ma–pe klo 8–16. Hometalopuhelimen lakimiehet auttavat silloin, kun unelma uudesta kodista muuttuu painajaiseksi. Mitä tehdä, kun hyväkuntoisena ostettu asunto osoittautuukin hometaloksi? Asunto- ja kiinteistökaupan virhetilanteisiin erikoistuneet lakimiehet kertovat, kuinka tilanteesta selvitään ja miten ostajan kannattaa menetellä. Koska hometalo-ongelmat ovat raskaita molemmille osapuolille, he … Lue lisää

Homeklinikka

Homeklinikan sivuston avulla saat ensiapua home- ja kosteusvauriotilanteisiin sekä siihen, mitä tilanteessasi on tehtävissä. Sivustolla on yksinkertaisia kysymyssarjoja, joiden avulla voit kartoittaa omaa tilannettasi. Kysymysketjusto perustuu yleisiin periaatteisiin, eikä se huomioi mahdollisia yksityiskohtia. Sinun tulee valita vastausvaihtoehdoista se, joka parhaiten vastaa tilannettasi. Lopullinen arvio tilanteesta tulee tehdä aina tapauskohtaisesti, ja mikäli haluat yksityiskohtaista tietoa ongelmastasi … Lue lisää