SUOMEN RAKENNUSTERVEYSPALVELUT

Toimimme koko Suomen alueella

Valtakunnallinen palvelunumero 0201 55 66 10

Haemme rakennusvalvojaa/kuntotutkijaa Pirkanmaalle.

 

Haemme itseohjautuvaa, omatoimista, vastuuntuntoista ja normaalin fyysisen kunnon omaavaa rakennusinsinööriä tai diplomi-insinööriä Pirkanmaan toimipisteellemme. Eduksi katsomme erilaiset alalle soveltuvat pätevyydet kuten, Rakennusterveysasiantuntija RTA, Rakennusvalvoja RAVS tai paikallisvalvoja RAV, kosteudenhallintakoordinaattori, Pätevöitynyt kosteudenmittaaja sekä muu osaaminen alalta.

Tehtävänkuva on monipuolinen ja muodostuu mm. rakennustyönvalvonnasta, puhtauden- ja kosteudenhallinnan koordinoinnista, kuntotutkimuksista, rakennusterveyskonsultoinnista, sisäilmatutkimuksista, korjaussuunnittelusta ja korjausrakentamisen esiselvityksistä. Tehtävän kuvaa tarkennetaan palkattavan henkilön osaamisen perusteella.

Tarjoamme avoimen ja mukavan työyhteisön, jonka tukeen voit luottaa. Meillä saat itse aikatauluttaa työsi ja liukuva työaika mahdollistaa työn ja henkilökohtaisen elämän yhteensovittamisen. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa, minkä vuoksi itseään on mahdollista kehittää laaja-alaisesti. Perehdytämme sinut työtehtäviin ja huolehdimme henkilöstömme tarvittavista lisäkoulutuksista.

Sitoudumme maksamaan 2800 € kuukausipalkkaa. Palkkauksessa huomioidaan tietenkin erityisosaaminen ja kokemus. Lisäksi tavoitteiden saavuttamisesta maksamme peruspalkan päälle kuukausibonukset.